Allmänna villkor

Kontaktuppgifter

Bergsala SDA AB
Org. 556988-6848
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Box 102 04
434 23 Kungsbacka
Sverige

Frakt och leverans  

Hos www.sandstendesign.se beställer du online och får sedan alla dina beställda varor levererade till närmsta postombud med fri frakt inom Sverige.
Vi levererar också endast till Sverige.

Vi levererar till närmsta postombud till den angivna adressen vid beställning. Transportören begär alltid legitimation vid leverans. Bud visar bådas legitimation.

Postombud aviserar alltid via telefon, sms eller e-post när beställning finns att hämta ut. Beställning finns tillgänglig för uthämtning i 14 dagar ifrån det att avisering har skett. Hämtas paketet inte ut efter denna tid skickas det tillbaka och du som kund blir debiterad 300 kr.

Din vara/varor skickas från lager inom 48 timmar. Normal leveranstid är 3-5 dagar, notera att vi inte garanterar någon leveranstid.

Mottagandet av din leverans

Syna emballaget och notera eventuell skada och/eller emballageskada på fraktsedel/handscanner. Räkna antalet kolli och notera eventuell förlust på fraktsedel/handscanner. Kvittera frakthandlingen. Namnteckning bör vara läslig och vid behov kompletterad med ett skriftligt namnförtydligande.

Outlöst gods 

Vi förbehåller oss rätten att debitera fraktkostnader för outlöst gods som transportbolaget har sänt till www.sandstendesign.se lager i retur. Varan/varorna ligger normalt kvar hos ombud 14 dagar efter ankomst och därefter betraktas beställningen som outlöst gods. För ej utlösta varor debiteras du som kund och 300 kr då varorna levererats till postombud. Avgifterna tas ut för att täcka de kostnader som ett icke uthämtat paket innebär för oss.

Betalningar 

Vi använder oss av Klarnas betaltjänst. För mer info Klarnas villkor läs här. För mer info om Klarnas integritet läs här.

Ångerrätt 

Enligt svensk lagstiftning (distansköplagen) har du som konsument 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Ångerrätten startar när du har hämtat ut ditt paket från ombud. Distansköplagen ger dig som konsument rätt att undersöka varans egenskaper och funktioner men tänk på att inte hantera varan/varorna mer än nödvändigt. Hanteras varan/varorna oansvarsfullt och det förekommer eventuella skador har www.sandstendesign.se rätt till ett värdeminskningsavdrag.

Vill du utnyttja öppet köp (ångerrätt) ska du skicka ett tydligt meddelande om ditt beslut till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innehållande bilder på varan och emballagets skick samt utförlig beskrivning till ditt beslut. Efter en granskning av varans skick tar www.sandstendesign.se ett preliminärt beslut gällande eventuell värdeminskning.

Vid minsta osäkerhet angående ditt köp ska du hantera varan så pass varsamt att den går att returnera i säljbart skick. Vi vill göra dig uppmärksam på att enligt Distans- och Hemförsäljningslagen gäller inte ångerrätten om avtalet avser: "En vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Exempel på sådana varor är de som har en gul ikon "Leveranstid" som anges i veckor.

Vill du skicka tillbaka dina varor kommer det en returkostnad på 200 kr. 

Priser

Alla priser på hemsidan är inklusive moms. När du lägger en beställning skickas en preliminär orderbekräftelse till dig via e-post. Om du har frågor eller vill ändra något kontaktar du oss omgående via e-post, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. www.sandstendesign.se ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (under 18 år). Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt tryck- och skrivfel på hemsidan och i annonser. Om felaktigheter i pris, leveranstid eller andra omständigheter skulle uppstå, förbehåller sig www.sandstendesign.se rätten att ändra detta i efterhand.

Värdekoder

Kampanjkoder kan inte kombineras med andra erbjudanden. Giltighetstiden står alltid angiven på värdebevisen. www.sandstendesign.se ansvarar inte för information som står på andra hemsidor.

Produktinformation

www.sandstendesign.se reserverar sig för eventuella fel i produktinformationen och annonsering, samt att bilder inte exakt återger produkternas verkliga utseende. 

Garanti

Vi säljer alla produkter med tre (3) års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. www.sandstendesign.se säljer varor som är avsedda för hemmabruk. Reklamationsrätten och garantin gäller inte om produkten har använts i annat sammanhang än för hemmabruk, såvida inget annat anges i produktbeskrivningen.

Reklamation 

Det är viktigt att du avemballerar och inspekterar dina varor noggrant direkt efter mottagen leverans. Upptäcker du ett fel på din vara gör du en reklamationsanmälan via www.sandstendesign.se. Anmälan bör ske så fort felet upptäcks. I anmälan ska en utförlig beskrivning av felet samt bilder bifogas. Spara emballaget om utbyte av varan skulle bli aktuellt.

Kunduppgifter 

De uppgifter våra kunder lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras eller säljas vidare på något sätt eller i någon form. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga din order. Din e-postadress används för att skicka orderbekräftelsen till dig samt om vi behöver kontakta dig. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall kundsupport.

Lager och tvister

www.sandstendesign.se lyder under Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Läs mer om lagar och rättigheter på Konsumentverkets hemsida

E-postutskick

E-postadressen du uppger vid beställning kommer att användas av www.sandstendesign.se för att kontakta dig vid avisering. Du har också godkänt att få tips, information och annonser via e-post. När som helst kan du enkelt avbryta e-postutskicken. Instruktioner om hur du avregistrerar dig finns angivet i utskicket.

Force majeure

I händelse av myndighets åtgärd eller underlåtenhet, ny lagstiftning, arbetsrättslig konflikt, krig eller krigsfara, större störning av allmän ordning, sabotage, extrema väderförhållanden, brand, explosion, naturkatastrof, olyckshändelse eller annan omständighet utanför www.sandstendesign.se kontroll och som www.sandstendesign.se inte skäligen kunnat övervinna eller förutse, har www.sandstendesign.se rätt att frånträda sina skyldigheter i detta avtal. Vid sådan händelse är www.sandstendesign.se ej skadeståndsskyldig vid skada som kunden haft.


Kontakta oss
Vill du bli återförsäljare?

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Handla tryggt och säkert

Vi levererar till hela Sverige

Org.nummer: 556988-6848
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


© 2018 Sandsten Design